szerző:
hvg.hu

Kész Mission: Impossible, amit ez a kis állat művelt! A mosómedve kedden kezdett felmászni egy minnesotai toronyház oldalán, most ért fel az épület tetejére.

A mosómedve kedden fogta magát, és elkezdte bevenni az UBS toronyházat a minnesotai St. Paulban, elképesztő bátorsággal haladt felfelé a több mint húsz emeletes épület oldalán. Az emlőst először hétfőn, egy másik irodaépületen szúrták ki, ahonnan épségben lehozták az állatot, de a kitartó mosómedve csak felfele akart menni, és neki indult az UBS toronyháznak. Ez az épület a város egyik legmagasabb háza.

A helyi rádióállomás, az MPR News azonnal felvette a fonalat, és kedd óta tudósítja a kis állat Ethan Huntot megszégyenítő akcióját. Az #MPRraccoon hashtag alatt is lehet követni a történéseket. A mosómedve helyi idő szerint éjfél körül megpihent a 17. emeleten, egy párkányon. Napközben ugyan felmászott a 21. emeletig, de úgy látszik, éjszakára lejjebb ereszkedett akklimatizálódni.  

Mostanra Tim Nelson, a helyi rádió riportere jelentette, hogy a mosómedve felért a toronyház tetejére. Ha minden az eredeti terv szerint halad, akkor a hatóságok a toronyház tetején várják be, hogy biztonságban befoghassák az állatot.

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!