szerző:
hvg.hu

A produkcióról egyelőre keveset tudni. Valószínűleg az esti főműsoridőben sugározzák majd, nem lesz élő, és férfi műsorvezető társat kaphat Jakupcsek Gabriella.

Megszületett a megállapodás, ősztől napi műsorral jelentkezik az ATV képernyőjén Jakupcsek Gabriella – írja a szerdai Blikk.

A lap úgy tudja, hogy Jakupcsek Gabriella mellé keresnek még egy társat, akit a csatorna férfi műsorvezetői közül szeretnének kiválasztani. Egy esti, könnyedebb beszélgetős műsorban gondolkodnak, amely inkább a reggeli idősávokban jellemző a televíziókban, de részleteket nem tudni.

Az ATV vezérigazgatója, Németh S. Szilárd  megerősítette Jakupcsek Gabriella érkezését. A műsorvezetővel hosszú távon szeretnének együtt dolgozni.

A Blikk a csatorna egyik munkatársára hivatkozva írja, hogy az esti főműsoridős produkció nem lesz élő, heti kétszer készülnek majd a felvételek. Az előkészületek már tartanak, hiszen ki kell alakítani a díszletet, fel kell állítani a stábot.

Jakupcsek Gabriella nem tűnt el teljesen azután, hogy az MTVA 2015 decemberében egy adás felvételének szünetében kirúgta a műsorvezetőt. Rendszeres vendég különböző műsorokban, versenyzett a Konyhafőnök VIP-ben, a TV2-n volt saját műsora, írt két könyvet, továbbá rendszeresen meghívják női témákkal foglalkozó rendezvényekre.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!