szerző:
hvg.hu

Las Vegasban több mint ezer embert vártak a tömeges légyottra, és bár az orgia jól sikerült, nem gyűlt össze annyi résztvevő, amennyi a világrekord megdöntéséhez kellett volna.

A világrekordnak így még mindig az a 2006-os esemény számít, amikor Japánban 500 embert gyűlt össze egy orgiára. A Las Vegas-i orgiát egy Menage Life nevű cég rendezte azzal az ígérettel, hogy megrendezik az emberiség történetének eddigi legnagyobb tivornyáját, de a várt ezer résztvevőből mindössze 375 ember vett részt a tömeges szexen.

A Menage Life szervező munkáját nehezítette, hogy miután Stephen Colbert a műsorában elárulta annak a hotelnek a nevét, amely az orgia eredeti helyszíne lett volna, a hotel visszavonulót fújt. Ezt követően a szervezők az Erotic Heritage Museumot szemelték ki új helyszínnek, de végül arról is le kellett mondaniuk. Utolsó pillanatban egy harmadik helyszín, a vegasi Green Door klub bizonyult orgiára alkalmas terepnek.

"A világrekordot ugyan nem sikerült megdöntenünk, de még így is remek esemény volt" - közölték a kudarc után a szervezők, és hozzátették, hogy már most meghirdették a jövő évi orgiát, a Sin Cityt, és újra megkísérlik a rekorddöntést. 

18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!