szerző:
hvg.hu

Az oroszországi foci-vb megnyitóján emelte középső ujját a kamera felé. Az üzenet egyértelmű, ám az kérdés, kinek szólt.

Focinyár 2018
Van-e ennél nagyobb sportesemény a világon? Egyesek szerint az olimpia az, mások állítják, a labdarúgó világbajnokság a csúcs. Ha így van, akkor most itt a csúcs: június 14. és július 15. között foci-vb Oroszországban. Kövesse az eseményeket – meccseket percről percre, híreket, elemzéseket, publicisztikákat és jegyzeteket – a hvg.hu-val.
A cikksorozat támogatója a Nissan

Egy csapat csak a meccsen vezethet. Ön bárhol. Az új Nissan X-Trail minden akadályt legyőz. Fedezze fel!

hirdetés
Friss cikkek a témában

Néhány napja derült ki, hogy a brit előadó lesz a moszkvai megnyitó egyik főszereplője, mire rengetegen nekimentek a közösségi médiában. Sokan azt mondták róla, egy diktátornak adta el a lelkét, amikor vállalta, hogy Vlagyimir Putyin előtt lép fel a Luzsnyiki Stadionban, más azt írta neki, szégyellje magát.

Csütörtök délután aztán, a nyitóünnepség közepette, Williams közel ment a kamerához, és miután elénekelte azt a sort, hogy „remember that I did this for free” (emlékezz, hogy ingyen csináltam ezt), felemelte a középső ujját.

Lehetséges, hogy Williams mozdulata a kritikusoknak szólt, de az sem kizárt, hogy Putyinról mondott (mutatott) véleményt. És persze az is előfordulhat, hogy egyszerűen akart egy kis botrányt.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!