szerző:
hvg.hu

Végrendeletében is a hátrányos helyzetű diákokra gondolt.

Tammy Wadell harminc évig dolgozott tanárként, és minden körülmények között támogatta a nehéz sorsú diákokat. Június 9-én, 58 évesen hunyt el rákban.

Tammy szenvedélyesen szeretett tanítani, és abban hitt, hogy minden gyermeknek meg kell adni a tanulás lehetőségét. Végrendeletében azt kérte az őt búcsúztatóktól, hogy a temetésére ne virágot vigyenek, hanem felszereléssel telepakolt iskolatáskákat – írja az Indy100.

A temetésen a tanárnő több mint száz kollégája is részt vett, ők álltak sorfalat az iskolatáskákkal:

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!