szerző:
hvg.hu

Aki a fesztiválra készül, annak azért, aki csak kíváncsi, mire tombol a nyugati határnál sok tízezer ember ma este, annak azért, aki csak hallgatna egy kis zenét, annak azért. Mutatjuk a mai felhozatalt.

Öt órakor nyitja a mai napot Sopronban a Nagy-szín-pad idei győztese, az Apea & The Pea nevű háromtagú sludge metal/grunge/stoner rock együttes.

 

A zúzás után valami egészen más következik 18.30-tól. Némileg meglepő, hogy az akusztikus, folkos popzenét játszó együttes ilyen előkelő helyet kapott a VOLT-on, ezt valószínűleg azzal érdemelték ki, hogy tavaly ugyanitt a zenekar énekese, Lábas Viki volt év női előadója.

 


Fél 9-kor a VOLT most már állandó hazai nagyágyúja, a Kossuth-díjas dalszerző Ákos Úr lép színpadra.

 


Az est fő fellépőjének vélhetően jól megágyaz majd Ákos. Az angol szintipop-duó, a Hurts 11-kor lép színpadra.

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!