szerző:
hvg.hu

Arnold Schwarzenegger korábbi kaliforniai kormányzó most Trump és az orosz elnök találkozóját illette komoly kritikával.

Egy alig egyperces videót töltött fel Twitter-oldalára Arnold Schwarzenegger, amelyben a Trump–Putyin-találkozóval kapcsolatos nemtetszéseinek adott hangot.

Schwarzenegger azt mondta, Trump úgy állt Putyin mellett, mint egy tál lefőtt tészta, mint egy kisfiú, aki csak úgy duzzad a rajongástól. Ez, illetve az egész sajtótájékoztató rendkívül kínos volt szerinte, ami nem méltó Amerika első emberéhez.

Mi az anyám kínja van veled?

– tette fel a költői kérdést Kalifornia korábbi kormányzója, utalva arra, hogy Trump szinte ujjungott örömében, amiért találkozhatott Putyinnal.

A videóban arról is beszélt, hogy a helyzet olyan volt, mintha Trump mindjárt autogramot akarna kérni az orosz elnöktől. "Az Egyesült Államok elnöke vagy" – tette hozzá Schwarzenegger, majd fejét rázva és sóhajtozva zárta beszédét.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!