szerző:
hvg.hu

Nagyobbnak tettetik magukat, mint amilyenek.

A qubit dolgozta fel a különböző méretű kutyák vizelési szokásait vizsgáló kutatást. Ebből pedig kiderül, hogy a kisebb méretű kutyák minél magasabbra igyekeznek vizelni, ezzel pedig azt próbálják láttatni, hogy nagyobbak, mint amilyenek valójában.

A kutyák vizelésének ugyanis nemcsak az a célja, hogy dolgukat végezzék, hanem az is, hogy szagmintákat hagyjanak maguk után - különösen igaz ez a hím állatokra. A kutatás szerint a szagmintából pedig a többi kutya meg tudja állapítani, hogy milyen fajta állat hagyta azt ott, hogy az milyen egészségi állapotban van, de arra, hogy mekkora volt az a bizonyos állat, csak abból tudnak következtetni, hogy milyen magasan hagyta a jelet.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!