szerző:
hvg.hu

A malac összevissza rohangált Norwich központjában, ráadásul egy harapós kutya is volt vele.

Nem mindennapi esetnek lehettek szemtanúi azok, akiknek éppen Norwich központjában akadt dolguk szerdán. A rendőrség ugyanis megbüntetett egy férfit, aki póráz nélkül sétáltatta háziállatait – egy kutyát és egy törpemalacot.

Az Independent szerint a rendőrség azt közölte, hogy a két állat a zsúfolt városközpontban szabadon szaladgált, a kutya ráadásul a fogócska hevében megharapta az egyik rendőrt. A hatóságokat egy járókelő értesítette, aki azt mondta, hogy egy férfi kiabál és trágár szavakat használva szitkozódik a közterületen.

A kiérkező rendőrök megbüntették a kiabáló 27 éves férfit, akiről kiderült, hogy a malac és a kutya gazdája. A városközpontban ugyanis nem lehet póráz nélkül sétáltatni háziállatokat – még akkor sem, ha egy törpemalacról van szó.

(A kiemelt képen éppen infralámpa alatt melegszenek a hideg időben a tizenegy napos minnesotai törpemalacok a Debreceni Állat- és Növénykertben 2017. január 16-án. Fotó: MTI / Czeglédi Zsolt)

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!