szerző:
hvg.hu

A kisállat elvesztette édesanyját, ezért ragaszkodott ennyire a megrémült férfihoz.

A rendőröknek kellett megmentenie egy férfit Németországban, mert ahogy mesélte, egy bébimókus egyszerűen nem hagyta békén.

A karlsruhei rendőrök arról számolnak be a Guardiannak, kétségbeesett telefonhívás érkezett be hozzájuk a férfitól, a helyszínre érve pedig még látták, ahogy az állat üldözi az utcán áldozatát, majd a mókus elfáradt, lefeküdt a földre, és elaludt.

A rendőrök szerint a kisállat elszakadt anyukájától, és új szülőt keresett magának, ezért környékezte meg a férfit. Ilyenkor a végtelenségig ragaszkodni tudnak az állatok az általuk kinézett pótanyukához, ami tényleg lehet ijesztő, ismerte el a rendőrség szóvivője.

A mókust az egyenruhások "őrizetbe vették", majd egy állatmentő szervezethez szállították, akik arról számolnak be, a rémült kisállat már jól van.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!