szerző:
hvg.hu

Megvan az az érzés, mikor néhány napra fent ragad a tetőn, és még élvezi is? Nincs? Pedig egy papagájjal pont ez esett meg a hétvégén Észak-Londonban.

Hiába próbálták megmenteni a több nyelven beszélő arapapagájt, ő nemcsak jól érezte magát egy szomszédos ház tetőjén, de még be is szólt a tűzoltóknak, csak így egyszerűen:

Húzz a p****ba!

Ezt azután sikerült elsütnie, hogy a gazdája azt tanácsolta a tűzoltóknak, talán a madár megenyhül, ha azt mondják neki: Szeretlek. És Jessie válaszolt is: Én is szeretlek.

Aztán elküldte őket a búsba, mielőtt továbbrepült volna egy másik közeli háztetőre.

A mocskos szájú papagáj a tulajdonosa szerint egyébként törökül és görögül is beszél. A madár összesen három napot töltött a tetőn, és voltak olyan feltételezések, hogy esetleg megsérült, és ezért nem tud lejönni.

Hamar kiderült aztán, hogy semmi baja, miután átröppent a tetőkről egy fára – így a tűzoltók el is vonultak, magára hagyva Jessie-t a legújabb kedvenc helyén, írja az Indy100.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!