szerző:
hvg.hu

A Beatles zenésze egy interjúban tárta fel a múlt eddig rejtett szeleteit.

Paul McCartney a GQ magazinnal ült le egy beszélgetésre, amiből egy igazán érdekfeszítő interjú született, és többek között kiderült néhány eddig ismeretlen epizód is a Beatles múltjából. Ezek közül leginkább az futott körbe az interneten, amelyből kiderül, hogy Paul McCartney együtt maszturbált John Lennonnal és a barátaikkal. McCartney sztorija szerint gyakran összeültek, és előfordult az is, hogy nem csak söröztek, hanem történetesen önkielégítettek is. Az inspirációt abból merítették, hogy színésznők neveit kiabálták be. A dolog működött is, amíg olyan nevek röpködtek, mint Brigitte Bardot, de később Lennon elrontotta az egészet, amikor bekiabálta Winston Churchill nevét.

A 76 éves zenész, aki az elmúlt időszakban nagyon formában van, felidézte azt is, hogy John Lennon egyszer egy házas nővel feküdt le – miközben a nő férje nézte őket.  

Feltételezzük, hogy maradt még benne néhány jó sztori.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!