Megosztaná a gólok örömét? Ezek a legjobb kiülős helyek a közösségi szurkolásra
Élet+Stílus

Megosztaná a gólok örömét? Ezek a legjobb kiülős helyek a közösségi szurkolásra

Legjobb lenne a helyszínen, a stadionokban nézni a vb-meccseket, de ez ugyebár keveseknek adatik meg. Maradna az otthoni karosszék, de szerencsére nyár van, ezért vétek lenne kihagyni a szabadtéri meccsnézést. Végül is a szurkolás alapvetően közösségi élmény. Segítünk: bejártuk a legjobb kiülős helyeket Budapesten, és elmondjuk, hova érdemes kiköltözni esténként.

Vétek György Gasztro

A borok világa – a világ borai Londonban

Pohárral a kezünkben két óra alatt végigsétálhatunk a világ nagy szőlő- és bortermelő vidékein. Bolyonghatunk azonban bármeddig, Magyarországra nem lelünk a Vinopolisban.

Gőgh Csilla Gasztro

Libamáj kánikulában is!

Nyáron egyszerű a főzés. A piacokon tucatjával válogathatunk a friss zöldségekből, gyümölcsökből, hogy gyorsan összeüssünk valami könnyű ebédet, vacsorát. S lehet nagyszerű is, ha kicsit odafigyelünk arra, hogyan készítjük, mit mivel kínálunk. Sőt, még a klasszikus fogásokról sem kell lemondanunk.

MTI Kult

Magyar kulturális programsorozat Kínában

A magyar évad részeként az Oktatási és Kulturális Minisztérium (OKM) kulturális programsorozatot szervez Kínában 2007 szeptemberétől 2008 áprilisáig "Szabadság, szerelem" címmel - közölte Bogyay Katalin, az OKM nemzetközi szakállamtitkára szerdán Budapesten.

hvg.hu Kult

Nyári csúcs: programajánló

Nem 1/2-ünk a farkastól: Félsziget fesztivál Marosvásárhelyen. Művészetek Völgye: a kultúra epicentruma ismét Kapolcs. Megabulik: EFOTT Debrecenben, Utcazene Veszprémben. Tart még a Tér-film-zene fesztivál: mozgóképek a városban. Programok ínyenceknek a hvg.hu-tól!

Nagy Gergely (hvg.hu) Kult

Pécsnek provincia helyett régióvá kell válnia

Folytatjuk a hvg.hu-n megkezdett vitasorozatot a Pécs 2010-projekttel, azaz az Európai Kulturális Fővárosi évvel kapcsolatosan. Az EKF szervezetében nyilatkozatstop volt a közeli hetekben, de most zöld utat kaptak a beszélők. A programokért felelős Méhes Mártont, az EKF-projekt művészeti igazgatóját szembesítettük a leggyakoribb kérdésekkel. Elsőként azzal, ami sokakat izgat: késésben van-e az előkészítés?

Kovács Gábor Gasztro

A legegészségesebb sör

1516-ban IV. Vilmos bajor herceg elérkezettnek látta az időt, hogy a „sörkotyvasztásnak” országszerte véget vessen. A Sörtisztasági Törvény értelmében ettől kezdve a sör főzéséhez malátán, komlón és vízen kívül más anyag nem volt használható.

Kult

Tizenötmillió forint támogatást kap a Művészetek Völgye

A Művészetek Völgye Fesztivál megrendezéséhez Hiller István, az oktatási és kulturális tárca vezetője 15 millió forinttal járul hozzá miniszteri keretéből, és szponzoroktól további támogatásra is számíthat a rendezvény, amelynek költségvetéséből 20 millió forint még mindig hiányzik - közölte Márta István fesztiváligazgató.

MTI/hvg.hu Kult

Elhunyt Tábori György író, színházművész

Kilencvenhárom éves korában elhunyt hétfőn Berlinben Tábori György (George Tabori) magyar születésű író, színházi rendező - közölte másnap Claus Peymann, a Berliner Ensemble intendánsa.

MT Zrt. Gasztro

Magyarország bemutatkozik Kínában

Magyarországon forgatott a legnagyobb hongkongi televíziós csatorna stábja. A magyar gasztronómiai kínálatról közel kétórás műsor készült, amelyet nemcsak a hongkongi csatorna, hanem az országszerte fogható kantoni televízió nézői is láthatnak.

travelline.hu Plázs

HVG Exotic

A HVG Exotic fõ profilja az egzotikus társasutazások szervezése, elsõsorban Európán túlra, de...

travelline.hu Plázs

Repjegy.hu

 Vásárolj repülőjegyet egyszerűen, gyorsan és olcsón a www.repjegy.hu oldalon!

travelline.hu Plázs

Avis

 Az Avis 1946 óta áll az Önök rendelkezésére a világ több, mint...

travelline.hu Plázs

Baraka

 A Baraka kalandtúrákat, gyalogtúrákat szervez négy kontinens több, mint...

MTI Kult

Kínaiak szállnának be a pécsi EKF-projektbe

A 2010-es pécsi Európa Kulturális Fővárosa (EKF) programban való együttműködésről és a gazdasági kapcsolatok erősítésének lehetőségéről tárgyalt a kínai Csöcsiang (Zhejiang) tartomány küldöttsége a dél-dunántúli régió, valamint Pécs képviselőivel hétfőn, a baranyai megyeszékhelyen.


A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával