Tóth Sándor Élet+Stílus

Itt a borízű ásványvíz

Már nem egyszerűen csak alkoholmentes sört ihatunk, hanem alkoholmentes „bort” is, ami leginkább víz. Az újdonság egy izraeli borásztól származik, aki néhány nap múlva az USA-ban mutatja be először az italt.

MTI Élet+Stílus

Csak akkor láthatják a szerencsések Flódnit, ha a mamája nem takarja be lompos farkával

Nemrég cseperedett fel az előző, és költözött egy csehországi állatkertbe, máris újabb sörényes hangyász kölyök született a Fővárosi Állat- és Növénykertben. Isabela és William második utódja, Flódni szombaton jött világra, és a szerencsés látogatók már most is láthatják egy üvegfalon át. Főleg délelőtt van erre esély, ha nem pihen a mama. Ha pihen, lompos farkával nemcsak magát, hanem a kölyköt is betakargatja ugyanis.

hvg.hu Élet+Stílus

Meghalt Koko, a jelelő gorilla

A 46 éves nőstény gorilla arról volt híres, hogy megtanulta az amerikai jelnyelv számos kézformáját, és ő volt az egyik első állat, aki háziállatot tartott.

Üdülés Ausztriában

Irány a Bécsi-Alpok, a családi kirándulóparadicsom!

Ha családi hétvégét vagy vakációs programot tervezünk, akkor az alpesi kirándulások életre szóló élményt nyújthatnak az egész famíliának. De merre is induljunk, ha nem szeretnénk hosszasan utazni nyafogó kicsikkel a hátsó ülésen? Hova is tartsunk, ha biztosra mennénk játékos programok, érdekes látnivalók és kényelem tekintetében?

hvg.hu Élet+Stílus

Mentsen életet, álljon félre!

A mentők videokampánnyal próbálják felhívni a figyelmet arra, hogy a munkájukat csak akkor tudják végezni, ha a közlekedők jó fejek, és odafigyelnek.

T.S. Élet+Stílus

A világ legtutibb éttermei

A gasztronómia világában minden évben az egyik legvártabb esemény a Világ 50 legjobb étterme reprezentatív lista közzététele. Az idei kihirdetésére június 19-én került sor a spanyolországi Bilbaóban. Nézegettük a listát.

hvg.hu Élet+Stílus

Nemzeti válogatott sörök

Rutinos focidrukkerek állítják, hogy a meccsnézés nem könnyű műfaj, erősen megviseli a pszichét és olykor a fizikumot is. Úgy, hogy közben kell valami stimuláló szer. Leginkább sör.

1 2 3 4 5 6 7
2511

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával