Az unikornisok már az ágyban vannak
Élet+Stílus

Az unikornisok már az ágyban vannak

És nem kérnek elnézést a vágyaikért. Egy új websorozat most realisztikus és empatikus képet ad arról, hogy milyen átalakuláson megy át egy fiatal nő, miközben párokkal bújik ágyba.

I.N. Élet+Stílus

A portugieser megmutatja magát - interjú

Idén ötödik alkalommal rendezik meg Pécsett a közelmúltig még sokak által kissé lenézett, leginkább alig ismert fajta, a portugieser világversenyét. Az idei válogatóra már tucatnyi országból érkeztek minták, és az eddigiek alapján joggal feltételezhető: a portugieser is képes legalább olyan nagy borokat adni, mint a cabernet-k. Erről is kérdeztük Győrffy Zoltánt, a verseny fő szervezőjét, a Pécsi Borozó főszerkesztőjét.

Sedacur forte

Munkahelyi szereplés vár Önre? Akkor jobb, ha előtte kialussza magát

Sokan emlékszünk még arra, amikor utolsó iskolai vizsgánk után fellélegeztünk, arra gondolva, hogy soha többet nem kell felelni, vizsgázni, nem lesz több reszkető kéz, elcsukló hang, gombóc a torokban. Aztán hamar rájöttünk, hogy a vizsgadrukk és lámpaláz ugyanúgy része mindennapjainknak, ráadásul néha nagyobb téttel, mint az tanulóéveinkben volt.

T.S. Élet+Stílus

A legnagyobb utcai együtt evés

Igenis létezik nagy közös asztal. Felekezetre és politikai hovatartozásra való tekintet nélkül ülnek le hozzá az emberek, hogy együtt ünnepeljenek - evéssel dicsőséget szerezve szűkebb pátriájuknak.

hvg.hu Kult

Így gazdálkodj okosan, emberéletekkel

Európából nézve elképesztő az a történetszál, amely 9/11 tragédiájától, majd az azt követő terrorakcióktól egészen a menekültválság kirobbanásáig nyúlik, és az emberkereskedelem egyre merészebb eszközeinek kialakulásához vezetett. A hamarosan induló HVG Filmklub első estéjén egy Oscar-jelölt filmből és az embercsempészet piszkos gazdaságtanát jól ismerő szakértő, Loretta Napoleoni előadásából érthetünk meg többet abból, ami például a déli magyar határnál is zajlik.

Czeglédi Fanni Élet+Stílus

Megmondom, a fütyi hová kerül, és akkor utána jó?

Felmérések szerint ott, ahol komoly szexuális nevelést kapnak a gyerekek, sokkal később és felelősebben kezdenek el szexelni. A biológiaórán tanultak nálunk sokszor megkésve érkeznek, a szülőknek, tanároknak pedig rendes kifejezéseik sincsenek a téma elmagyarázására. Érdemes-e megvédeni a gyereket a korai ismeretektől? És egyáltalán, mi az, hogy korai?

1 2 3 4 5 6 7
2304
A címlapról ajánljuk