A legrosszabbul sikerült dekoltázs Marion Cotillard-é volt Cannes-ban
Élet+Stílus

A legrosszabbul sikerült dekoltázs Marion Cotillard-é volt Cannes-ban

Megemlékeztek a manchesteri terrorról, a vörös szőnyegen Catherine Deneuve majdnem leütött egy újságírót a mikrofonnal, Nicole Kidman beszólt Colin Farrellnek. Sofia Coppola a hvg.hu-nak elárulta, mire a legbüszkébb. Csak Tilda Swinton haját és Marion Cotillard dekoltázsát tudnánk feledni! Riport Cannes-ból.

Pálmai Erika Élet+Stílus

Evett már citromnádas szalontüdőt tejfölhabbal?

Szokatlanul jó idővel és többek között eperfagyi alatt megbújó mangalicatepertő-krémmel, valamint tárkonnyal és citromnáddal megbolondított mangalicapáslival (ami itt csíkokra vágott szalontüdő és mangalicanyelv tejfölhabbal a tetején) nyitott az idei Gourmet fesztivál.

hvg.hu Élet+Stílus

Mitől lesz férfias egy férfi?

Az élet nagy kérdéseire ma már a reklámok is keresik a választ. Most épp az Axe vállalkozott arra, hogy harcba száll a sztereotípiák ellen.

T.S. Élet+Stílus

A cronutkirály lett a világ legjobb cukrásza

Az idén Melbourne-ben rendezett nemzetközi gasztrogálán – ahol bejelentették a világ 50 legjobb éttermének és szakácsának rangsorát – ismét kiosztották a legjobb cukrásznak járó címet is. A elismerést Dominique Ansel, a croissant és az amerikai fánkot (doughnut) összeházasító „cronutkirály” vehette át.

Haulitus Anikó Élet+Stílus

Tökéletesen retkesek lettünk - recept

Miközben éppen kitört a gourmet láz a Millenárison, mi a szomszédos piacon tettünk a kosarunkba pár csokornyi pirosló, gömbölyded retket. Régebben csak a párizsis zsömlébe és a vajas kenyérre karikáztuk. Aztán már salátákba is kevertük, ma meg étlapokról választjuk sütve, párolva, marinálva. Rákattantunk, van néhány tippünk.

1 2 3 4 5 6 7
2319
A címlapról ajánljuk