Az unikornisok már az ágyban vannak
Élet+Stílus

Az unikornisok már az ágyban vannak

És nem kérnek elnézést a vágyaikért. Egy új websorozat most realisztikus és empatikus képet ad arról, hogy milyen átalakuláson megy át egy fiatal nő, miközben párokkal bújik ágyba.

MTI Élet+Stílus

Suzi Quatro júniusban fellép Budapesten

Zenei karrierje kezdetének 50. évfordulóját Budapesten is megünnepli Suzi Quatro. A hetvenes-nyolcvanas évek népszerű amerikai rockladyje június 4-én ad koncertet a Budapest Kongresszusi Központban.

Bodnár Zsolt Élet+Stílus

Már saját rajongóira is magasról tesz a Halálos iramban

Filmek számában beelőzte a Star Warst a népszerű autós széria, de a nyolcadik részben új mélypontra jutottak Vin Dieselék. Már a versenyzés és a család sem számít igazán, van helyette jég alól előtörő tengeralattjáró, esőként zuhogó autók, világuralomra törő főellenség és sok-sok hirtelen, erőltetett drámai csavar.

Dercsényi Dávid Élet+Stílus

Babonakutató: Boszorkányok márpedig vannak ma is

Csúnya és öreg, vagyonos és fiatal, esetleg szexuálisan a közízléstől eltérő – nem sok kellett, hogy valakiből boszorkány válhasson. Hutvágner Zsófia boszorkányper-kutatóval emellett arról is beszélgettünk, hogyan függ össze Beyoncéval és a house zenével a boszorkányság, és miként illik a képbe a CEU-elleni támadássorozat is.

Mihalicz Csilla Élet+Stílus

Mit üzen Habony Árpád Gucci-táskája?

A félévente változó divatirányzatok, a márkák és márkautánzatok özönében bonyolult játék a külsővel kommunikálni, de aki a megfelelő dress code-ot használja, annak kezében hatalmi eszköz lehet a megjelenés.

Dercsényi Dávid Élet+Stílus

Így neveld a középvezetődet! - jött, látott és győzött a Bébi úr

Nem könnyű dolog elfogadni, amikor valakinek kistestvére érkezik a családba. Azt meg pláne nem, ha az illető öltönyös-aktatáskás középvezető. A Madagaszkár pingvinjeinek rendezője zseniálisan nevetteti ki a teljesítménycentrikus vállalati kultúrát, és ébreszti rá a szülőket, melyek is az életben a fontos dolgok.

1
4 5 6 7 8
2304
A címlapról ajánljuk