-t- Élet+Stílus

Gyorsuló jövő

Experience of the Future a vendéglátásban. Avagy a jövő élményét nyújtó éttermek. Tessék kapaszkodni: egy ismert gyorsétterem-hálózatnál.

Tossenberger Tamás Élet+Stílus

Ilyenek az újhullámos magyar lagzik: No templom, no anyakönyvvezető, DIY

Berobbant az esküvőszezon; a parkokat a fotózkodó párok, a netet pedig az esküvői fotók dominálják. A házasodási láz évtizedes csúcson van itthon, utánajártunk a lagzitrendeknek: 1 vagy 10 millióból? Templomban vagy erdő szélén? DJ vagy sramlizenekar? Pap vagy a legjobb haver ad össze? Körkép friss házasokkal.

Marton Levente Élet+Stílus

A szakácskönyvespolc rejtett kincsei – recept

Van az úgy, hogy az ember otthon nyaral. S végre van egy kis ideje rendet rakni a könyvszekrényében, jó ideje félretett köteteket lapozgatni, aztán ráérősen főzni, sütni. Így került le a gasztrokönyvespolcról három régebbi, de ugyancsak kurrens kötet. Nagyon megérte fellapozni őket.

Czeglédi Fanni Élet+Stílus

"Tinédzserként egy pattanás is az élet végét jelenti, nemhogy ez a dolog"

„Boci vagyok, tehénmintás”, „nekem különleges a bőröm” – olvasható különböző fórumokban, melyeknek témája, hogy hogyan érdemes megbirkózni a vitiligo nevű rendellenességgel. Néhányan arra keresik a választ, hogyan lehet a leghatékonyabban eltüntetni, Bodolóczki Júlia viszont arra, hogyan lehet a leghatékonyabban bemutatni a fehér foltokat.

1
4 5 6 7 8
2348
A címlapról ajánljuk
Még több hír a Samsung támogatásával