hvg.hu Élet+Stílus

Meghalt Edie Windsor, aki előmozdította az amerikai melegházasság ügyét

Edie Windsor nem nyugodott bele, hogy néhai felesége után ingatlandót róttak ki rá, és beperelte az amerikai kormányt. A hosszas procedúra végül oda vezetett, hogy az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága kimondta: az azonos nemű pároknak jogukban áll az házasságot kötni bárhol az Egyesült Államok területén, és a szövetségi tagállamok ezt nem tilthatják meg nekik.

Haulitus Anikó Élet+Stílus

Az altamurai kenyér titka

Olaszország nemcsak a pizza és a spagetti hazája, de a kenyereké is. A világ egyik legrégebben működő péksége is itt van, Puglia tartományban, Bari megyében jártunk, az altamurai kenyér nyomába szegődtünk.

Czeglédi Fanni Élet+Stílus

A saját hülyeségünk miatt leszünk betegek?

Mikor a szív- és érrendszeri betegségekről beszélünk, gyakran hajlamosak vagyunk megfeledkezni a megelőzés fontosságáról. Mikor valaki beteg lesz, azt kéri az orvosoktól: most segítsetek! Pedig számos esetben igaz, hogy azon az úton, amelyen elindult, a korai időszakban könnyű lett volna segítenie magán. Hogyan tanulhatunk meg felelősséget vállalni a saját egészségünkért? Miért kulcsfontosságú a megfelelő orvos-beteg kapcsolat?

hvg.hu Élet+Stílus

Az út közepén vitatkozó hiúzoknál ma már nem lesz viccesebb – videó

A jelek szerint volt némi nézeteltérése annak a két hiúznak, amelyek egy erdei út kellős közepén álltak le vitázni egymással, és az előttük várakozó autó se nagyon zavarta őket. Nemcsak a jelenség, a két vitatkozó nagymacska testbeszéde és hangja is külön figyelmet érdemel. A nagy balhé vége egyébként annyi lett, hogy az egyik hiúz lassan eloldalgott. Azt nem tudni, kibékültek-e később. A videót augusztus végén tették közzé a YouTube-on, és több mint 1 millió 700 ezren látták már. Feltöltője szerint a Maine állambeli Kokadjo közelében találkozott össze a vitatkozó hiúzokkal.

T.S. Élet+Stílus

Világsiker a magyar fagyi

Nem kell földkörüli útra indulnunk, hogy megkóstolhassuk a világ egyik legjobb fagylaltját. A gyenesdiási Somogyi Renáta jelentős elismerésben, a szakmai zsűri különdíjában részesült a fagylaltkészítők legnagyobb nemzetközi versenyén, a Gelato World Tour-on.

1
4 5 6 7 8
2379

A címlapról ajánljuk
10 izgalmas sorozat az otthonülős őszi napokra

10 izgalmas sorozat az otthonülős őszi napokra

David Fincher nagy visszatérését is láthatjuk a következő néhány hónapban, de ajánlunk többek közt egy sci-fi-komédiát és egy vérbeli westernt is. Tovább dübörög a tévés aranykorszak!