A legrosszabbul sikerült dekoltázs Marion Cotillard-é volt Cannes-ban
Élet+Stílus

A legrosszabbul sikerült dekoltázs Marion Cotillard-é volt Cannes-ban

Megemlékeztek a manchesteri terrorról, a vörös szőnyegen Catherine Deneuve majdnem leütött egy újságírót a mikrofonnal, Nicole Kidman beszólt Colin Farrellnek. Sofia Coppola a hvg.hu-nak elárulta, mire a legbüszkébb. Csak Tilda Swinton haját és Marion Cotillard dekoltázsát tudnánk feledni! Riport Cannes-ból.

MTI Élet+Stílus

Nem tudni a halál okát az elhunytak felénél

Nincs adat a világon történt összes halálozás több mint felének az okáról, ami megnehezíti a hatékony egészségügyi felméréseket és a döntéshozatalt - írta szerdai jelentésében az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO).

hvg.hu Élet+Stílus

Egy szombathelyi általános iskola folyosóin rohangált egy őz

Az iskola főbejáratán rohant be az állat, felvágtatott a lépcsőn, majd az udvar felé vette az irányt, de zárt ajtó állta útját. A készenléti rendőrség emberei őrizték, hogy ne tudjon visszaszaladni az iskola folyosójára, majd vadászok kötözték meg a hangosan síró őzet.

hvg.hu Élet+Stílus

Felvidéki borászok Pesten

Boros rendezvény sok van, de ilyen csak egy – a szezon egyik legizgalmasabb és legérdekesebb fővárosi eseményének ígérkezik 15 határon túli borász bemutatkozása május 19-én, pénteken a Pesti Vigadóban.

MTI Élet+Stílus

Lelőtte valaki a Yellowstone leghíresebb farkasát

Halálosan megsebesítették az amerikai Yellowstone Nemzeti Park leghíresebb és a legkedveltebb sarki farkasát. A nemzeti park mellett egy állatvédő egyesület is több ezer dolláros nyomravezetői díjat tűzött ki a sokakat felháborító ügyben.

1
5 6 7 8 9
2319
A címlapról ajánljuk