A sötétség nem tart örökké.

Legyen világosság.

A HVG mára ismét azon kevés független magyar szerkesztőségek egyike, amelynek legfontosabb célja az olvasók kiszolgálása megbízható, objektív, színvonalas és tényszerű információkkal. A független média, amely minden korban a hiteles tájékoztatást szolgálja, ma megannyi kihívással és korláttal néz szembe Magyarországon. A HVG fennállása óta igyekszik rávilágítani a dolgok lényegére, és harcol az elmaradottság, a sötétség ellen. Új szlogenünk, a „Legyen világosság” is ennek szellemében született.

Ki áll a HVG mögött?

Azok az olvasóink, akik fontosnak tartják a tájékozottságot és a tudást. Ők azok, akik megvásárolják vagy előfizetik a hetilapot, akik nap mint nap olvassák, megosztják és kommentelik a hvg.hu híreit, valamint követnek minket a közösségi médiában. A HVG és a hvg.hu előállítását kizárólag olvasóinktól és kereskedelmi partnereinktől származó bevételekből finanszírozzuk.

Hogyan lehetek én is HVG-támogató?

Több lehetőség is van erre. Először is: olvassa tartalmainkat! Vásárolja meg a HVG-t csütörtökönként az újságárusoknál, vagy fizesse elő a hetilapot. Kattintson rendszeresen a hvg.hu cikkeire, és töltse le applikációinkat. Vegyen támogatói előfizetést diákoknak, iskoláknak, könyvtáraknak, civil szervezeteknek. Kövessen minket a közösségi médiában és ossza meg híreinket. Számítunk az aktív támogatására!

Vegyen világosságot!

Ajánlataink

HVG hetilap előfizetés

Megnézem

Friss hírek a hvg.hu-n

Elolvasom

Ajándékozzon HVG-t!

Érdekel