hvg.hu Én és a Cégem

Most alapít céget? Nem mindegy milyen nevet ad neki!

Egy vállalkozás elnevezése örömmel teli és kreatív folyamat, de könnyen átfordulhat aggodalomba, frusztrációba, amikor kiderül, hogy az URL már foglalt, mások már levédték, vagy nem tud választani a sok felmerülő ötlet közül.

hvg.hu Én és a Cégem

Közösségi támogatásból milliókat?

A bank nem ad kölcsönt? A kockázati tőkések nem tartják befektetésre érdemesnek vállalkozását? Uniós pályázati pénzhez sem jutott? Ne higgye, hogy minden veszve van, a közösségi finanszírozás csak most kezdi kinőni magát.

hvg.hu Én és a Cégem

Robbantanak a kis cégek

Az idén 30 százalékkal több beruházást terveznek a magyar cégek, mint tavaly, főként az üzemi berendezések megújítása, illetve cseréje várható. Ez olvasható ki egy friss, nemzetközi kutatásból. Meg az, hogy Nyugat-Európát stagnálás, Közép-Kelet-Európát inkább fellendülés jellemzi.

hvg.hu Én és a Cégem

Így kezdjen sikeres vállalkozásba 10 nap alatt!

Egy vállalkozást elindítani és nyereségessé tenni hetek alatt nem a kényes gyomrúaknak való feladat, és nem is feltétlenül ajánlott. De ha úgy hozzák a körülmények, meg lehet csinálni. Tíz intenzív, kemény nap kell hozzá.

hvg.hu Én és a Cégem

Melltartó-forradalmat indított egy tinilány

Megan Grassell nem volt elégedett a bolti melltartóválasztékkal, ezért úgy döntött, hogy itt az ideje megváltoztatni a "fehérnemű status quót". Közösségi finanszírozással több mint 40 ezer dollárt szedett össze azért, hogy elindítsa a tiniknek szóló melltartóprojektjét.

hvg.hu Én és a Cégem

Így lesz a levegőből műanyag

Egy amerikai vállalkozónak tíz éve akadt egy igen radikális ötlete: mi lenne, ha a műanyag nem a klímaváltozás egyik problémája, hanem maga a megoldás lenne? Most úgy tűnik, valóra válhat az illető elképzelése, ugyanis metánból műanyagot állít elő cége.

1
103 104 105 106 107
121

A címlapról ajánljuk