Tudta? Alaposan megváltozik a sült krumpli itthon
Gazdaság

Tudta? Alaposan megváltozik a sült krumpli itthon

Hatályba lép hétfőn és áprilistól már kötelezően alkalmazandó az Európai Bizottság azon rendelete, amely az élelmiszerek akrilamidtartalmának csökkentésével kapcsolatos intézkedéseket ír elő - írta a Népszava.

hvg.hu Én és a Cégem

Kerékpárral hordta a fiktív számlákat a cégtemetőbe

Fizetésképtelen cégeket vett át egy kecskeméti férfi, majd a társaságok nevében fiktív számlákat állított ki. A nála tartott házkutatáskor egy jól elrejtett nejlonszatyorból 500 darab kiállított számla és bélyegzők kerültek elő. A pénzügyi nyomozók őrizetbe vették.

hvg.hu Én és a Cégem

4 egyszerű startup trend 2014-re

Milyen trendek várhatóak idén a startup világban? Milyen gondolatok fogják formálni az online világ jövőjét? Íme, négy trend, amely elég fontos ahhoz, hogy ne lehessen figyelmen kívül hagyni őket idén.

Ember Zoltán Én és a Cégem

SP ismét Éder Krisztián lett, és már két éve így is megél

Éder Krisztián belső okok miatt váltott a zenélésről a fotózásra két évvel ezelőtt. Szerinte a személyes márkaépítést nem lehet tanulni, ez nála inkább ösztönből jön. Kreatív munkáit a saját cége menedzseli, kisvállalkozóként hosszú távra tervez. Arról is mesélt, hogyan látja a hazai kreatív ipart belülről.

hvg.hu Én és a Cégem

Csak a magyar adóhatóság honlapja tud kínaiul

Tavaly augusztustól már kínai nyelven is elérhető az adóhatóság honlapja. A 37 millióba kerülő projektet teljes egészében uniós pénzből finanszírozták. De miért a kínai fordítás? A 10-15 ezres hazai kínai migráns közösség gazdasági súlya indokolná ezt? Vagy talán a kormány keleti nyitás politikája áll emögött? Vagy a China Mart van a háttérben? A válasz sokkal prózaibb.

hvg.hu Vállalkozás

Figyelem! Eva-határidő a nyakunkon

Az evás vállalkozások egy része bevallási határnap előtt áll, február 25-én a számviteli törvény hatálya alá nem tartozó evás adóalanyoknak kell bevallást beadniuk. Az Adózóna összefoglalja az evás bevallási tudnivalókat.

hvg.hu Én és a Cégem

Engedett a hazai szélsőjobbnak egy ruhaüzletlánc

A szélsőjobbos Hatvannégy Vármegye ifjúsági tagozata a Facebookon bojkottot hirdetett a Playersroom és a Dorko ellen, mert szerintük egy termékük, a koronás póló nemzeti jelképet sért. Az üzletek pedig fogták magukat, és egyik pillanatról a másikra levették a polcokról a pólókat, és abbahagyták az árusításukat.

1
104 105 106 107 108
114

A címlapról ajánljuk