hvg.hu Én és a Cégem

Mit esznek a sikeres emberek reggelire?

Nem brit tudósok, hanem egy amerikai üzleti magazin gyűjtötte össze, hogy mit esznek a sikeres emberek reggelire. Nagy meglepetés nincs, bár a celebek inkább egészségesen, a cégvezetők inkább bőségesen reggeliznek.

hvg.hu Én és a Cégem

Lebukott a magyar énekesnő álkönyvelője

Álkönyvelő csapott be egy énekesnőt: öt évig úgy intézte a bt. dolgait, hogy nem volt könyvelői képesítése, és tartozásokat is felhalmozott. Az ügyvéd szerint, mivel a bt. ügyvezetője felel a társaság dolgaiért, meg kellett volna győződnie arról, hogy a könyvelője valóban könyvelő.

hvg.hu Én és a Cégem

Hogyan kell megfizetni a céges adót?

Kezdő vállalkozók számára eleinte kérdések merülhetnek fel azzal kapcsolatban, milyen módokon lehet az adóhatóság felé leróni az adófizetési kötelezettségeket. Ebben próbálunk meg most segíteni.

hvg.hu Én és a Cégem

Öt makacs SEO tévhit

Bár sok minden szól a keresőoptimalizálás mellett, él a köztudatban néhány makacs tévhit, ami sokba kerülhet a cégeknek. Főleg az online marketinggel ismerkedő cégek esnek ezeknek áldozatul és fizetik meg „tanulópénzt” felesleges kiadások, elvesztegetett idő és elmaradt haszon formájában.

Ember Zoltán Én és a Cégem

Amivel a magyarok visznek el minden pénzt Európában

A szabadulós játék az új romkocsma, már Európa is rajong a magyarok által kitalált programért. Annak jártunk utána, hogy Gyurkovics Attila ötlete miként terjedt el a világon, mennyire jövedelmező ilyen vállalkozást nyitni itthon, és most kik a legnagyobbak a piacon.

1
119 120 121 122 123
130

A címlapról ajánljuk