szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Ugyanarról a gépről két külön böngészővel könnyebb a munka, mint két külön profillal.

Bár sok közösségi média biztosítja a külön profilok használatát ugyanarról az eszközről, sokkal egyszerűbb, ha két külön böngészővel dolgozunk. Az Amazon és a Google esetében a profilok közötti együttműködés jól megoldott, a Facebooknál viszont még egy éve sem lehetett harmonikusan használni a két különböző profilt, mert bekavartak egymásnak. Ilyenkor az a legcélszerűbb megoldás, ha az üzleti profilunkkal az egyik, a magánprofilunkkal pedig a másik böngészővel jelentkezünk be.

Például: a Google Chrome böngészőt - amely talán az egyik leginkább felhasználóbarát platform - használjuk magáncélra, a Firefox Mozilla böngészőjét pedig üzleti dolgokra (vagy fordítva). Így párhuzamosan tudunk dolgozni ugyanarról a gépről, és garantáltan nem fognak összekavarodni a profiljaink egymással.

Ha szeretne más érdekes hírről is olvasni, hírlevelünkre feliratkozva megteheti!

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!