szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Izgalmas dizájnnal vonzzák a külföldieket Budapestre.

Egy Váci utcai földszinti, nagypolgári lakást alakítottak át négy darab, súlyosan dizájnolt apartmanokká. A vállalkozás külföldieknek biztosít szállást rövid távra, és a hozzáadott értéke az izgalmas berendezésben rejlik. A mini-stúdiók tematikusak, a berendezést többnyire az e-Bay-ről rendelték. Pozsonyi Attila tulajdonos önerőből, részben családi forrásból finanszírozta az átalakítást, olyannyira, hogy például a fűtés korszerűsítésére már nem futotta.

Attillának már van egy hasonló, dizájnra alapozó apartmanja, ami öt éve működik az Üllői út elején. Ez a vállalkozás nagyon bejött neki, és ennek sikerén felbuzdulva vágott bele a bővítésbe egy jobb helyen, a pesti belvárosban. A városi turizmus az egyik legdinamikusabban fejlődő iparág Budapesten, köszönhetően az óriási ár- és bérszínvonalbeli különbségnek, ami a főváros és a fejlettebb országok nagyvárosai között tátong. Budapest gyönyörű város, ahol fele annyiért vásárolhatnak szolgáltatásokat a nyugati turisták, mint saját hazájukban, gyakran jobb minőségben. A fő vonzerőt a fürdők, a romkocsmák, illetve a gazdag kulturális és gasztronómiai értékek jelentik számukra.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!