szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A cégnél az üzleti és a privát utak elkülönítésére kínálnak megoldást, miután sokan keresték meg őket azzal, hogy munkájuk során is használnák a szolgáltatást.

Az applikációban ezentúl lehetővé vált egy Üzleti Profil elkészítése, aminek aktiválásával egyszerűbbé válik a számlák összegyűjtése, illetve az üzleti utak elkülönítése a privát utazásoktól. A cég közleménye szerint egyetlen gombnyomással külön választhatóak a privát és üzleti fuvarok, sőt utóbbiakhoz rövid jegyzet készíthető, így könnyebb lesz visszakeresni, hogy milyen projekt kapcsán használta a felhasználó az Ubert. A szolgáltatás során elkülöníthető a céges és a privát bankkártya is, így az applikáció a kiválasztott bankkártyára terheli az utazás összegét. Emellett heti vagy havi összesítő is kérhető az elszámolás megkönnyítése végett.

A cég szolgáltatásainak bővülése igazolni látszik a múlt héten tüntető taxisok azon aggodalmát, miszerint a kormányzat nem töri magát túlzottan, hogy megregulázza a taxirendeletet több ponton megszegő uber-sofőröket.

Ha szeretne további hasznos híreket olvasni, hírlevelünkre feliratkozva megteheti!

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!