szerző:
hvg.hu

Egyetemi biznisz fesztivált rendez a Corvinus. Nyilván ez is fontos, de a promó ezúttal egészen biztosan ütősebb, mint maga a rendezvény. Kapa és Pepe a bizniszben.

Telibe talál a Corvinus Business Festival promóciója, nem vállalunk nagy kockázatot azzal, hogy talán menőbb is a hírverés, mint maga a rendezvény. Újra reklámszpotban együtt mutatja magát Kapa és Pepe, az eredmény garantált: betegre röhögik magukat a potenciális bizniszfesztiválozók.

A Corvinus és a Magar Közgazdasági Társaság közös fesztiválján amúgy négy – biznisz, technológia, művészetek, gasztronómia – szekcióban lesznek akciók.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!