szerző:
hvg.hu

Eva Mendes egyik gyerekével tért be egy budai pékségbe, ahol be is vásárolt.

A budai Dolcissima pékségbe tért be Eva Mendes színésznő az egyik gyerekével csütörtök reggel - a hírt a pékség meg is osztotta a Facebook-oldalán.

A Velvet megkereste az eladót, aki kiszolgálta a színésznőt, aki elmondta, Mendes ciabattát választott, de érdeklődött a croissant-ok iránt, és hogy milyen töltelékek kérhetők bele. A nutellás hallatán felcsillant a szeme, ebből elvitelre kért, hogy a kislánya ne lássa meg és ne az édességet akarja elsőre megenni.

Eva Mendes és férje, Ryan Gosling a gyerekeikkel a Szárnyas fejvadász folytatásának forgatása miatt érkeztek Magyarországra. A színésznőt az utóbbi hónapokban Budapesten többször is látták.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!