szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A magyar fejlesztésű oldalon a kutyák tenyésztői hozhatják létre az ebek profilját, hogy megkönnyítsék a fajtatiszta háziállatot keresgélők dolgát.

A Wuuff.dog oldal célja, hogy segítse a vásárlók és a tenyésztők közti bizalom kialakulását. Az oldalt üzemeltető cég alapítója, Fagyal Sándor 15 éve dolgozik tenyésztőkkel és olyan családokkal, akik kutyát keresnek maguknak. Ez alatt az idő alatt rengeteg tapasztalatot szerzett arról, hogy a két csoport milyen nehézségekkel küzd – olvasható a cég közleményében.

„A tenyésztők és a kutyavásárlók közötti kommunikációban egyfajta bizalmi szakadék van” – mondja Fagyal Sándor, a Wuuff ügyvezetője. „Számunkra az a legfontosabb, hogy biztonságossá és könnyebbé tegyük a leendő gazdi számára, hogy fajtatiszta, egészséges kutyatársra találjon; valamint hogy a négylábú kedvencek a legmegfelelőbb tulajdonoshoz kerülhessenek. Sokszor szembesültünk azzal, hogy a vásárlók tanácstalanok, mert nem látják át a rendelkezésre álló információhalmazt, a tenyésztők pedig általában nem értenek hozzá, hogy megfelelően prezentálják a kutyákat.” A Wuuff moderátorként – az online világ más területein már létező megoldásokkal – igyekszik kiszámíthatóvá tenni a felek egymásra találását.

Lekenyereznék a házi kedvenceket: itt a kutyapékség

Speciális kutyakeksszel törne a kedvencek piacára egy családi pékség. A sütésnél emberi fogyasztásra is alkalmas alapanyagokat használnak, a termékekbe nem kerülnek vágóhídi hulladékokból előállított állati fehérjék, de tartósítószerek, egyéb adalékok sem.

A Wuuff ingyenes online felület, ahová nemcsak a házi kedvenceket eladásra kínálók, hanem a vevők is regisztrálhatnak. Akik a Wuuffon vásároltak kutyát, automatikusan lehetőséget kapnak arra, hogy értékeljék az eladót. Az oldalt üzemeltető csapat pedig segítséget nyújt a tenyésztőknek a kutyák professzionális online profiljának kialakításában, így a leendő gazdi egy helyen, könnyen áttekinthető formában találhat meg minden fontos információt. A Wuuffot a hétvégén megrendezett Champion Show kutyakiállításon mutatták be a szakmai közönségnek.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!