szerző:
hvg.hu

Nagyvállalatoknál ad életvezetési tanácsokat Stohl András.

A Jászai Mari-díjas színész már korábban is tartott előadásokat drogprevenciós témában, most azonban arról osztja meg tapasztalatait, hogyan lehet egy félresiklott életet újra helyrehozni - jelentette a Blikk.

Mint ismert, a népszerű színművész hét évvel ezelőtt ittas állapotban okozott autóbalesetet. Börtönbe vonult, majd öt hónap fogház után új életet kezdett, erről beszél a hallgatóinak.

Stohl a lapnak azt mondta, egy nagyvállalat vezetője kérte fel, hogy tartson előadásokat multicégeknél. Kettőn van túl, arról beszélgetnek, hogy hogyan lehet felállni a padlóról, és kikecmeregni abból a gödörből, amelybe az ember saját magát belekényszerítette.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!