szerző:
hvg.hu

Magyarországtól 20 ezer kilométerre, az ausztráliai Gold Coaston kezdett új életet és indított új vállalkozást Szabó István turisztikai szakember és felesége, Hencz Veronika – írta a Turizmus Online.

Szabó István és felesége tavaly alapított céget Global Hotels Australia név alatt – közölte a Turizmus Online

A társaság nagykereskedelmi tevékenységgel foglalkozik, szerződött partnerként ellátja a Go Global ausztráliai képviseletét, de ausztráliai és új-zélandi be- és kiutaztatás szervezésével is foglalkozik.

Az iroda Qeensland államban, a legnépszerűbb ausztrál üdülőterületen, a Gold Coaston, Brisbane közelében található.

A szakmából sokan ismerik Szabó Istvánt, aki korábban a Best Reisennél majd a Go Global képviseletén dolgozott Budapesten. 

A cégnél most éppen a Royal Caribbean egyik magyar csoportjának programját szervezik, de fantáziát látnak a magyarországi beutaztatásban is, ehhez hazai partnereket keresnek.

Szabó István szerint nagy az érdeklődés Ausztráliában a 3 hetes európai körutak iránt, imádják a Budapestet, Prágát, Bécset, Rómát érintő túrákat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!