szerző:
hvg.hu

Új beruházásra, egy húsfeldolgozó felépítésére kapott uniós támogatást Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester agrárcége, a Búzakalász 66 Kft.

A cég – az uniós pályázatok oldalára felkerült adatok szerint – összesen 331,5 millió forint támogatást nyert el ehhez a "mezőgazdasági termékek értéknövelése és erőforrás-hatékonyságának elősegítése a feldolgozásban" című felhívás keretében.

A projekt összköltsége megközelíti a 750 millió forintot, ennek a kiírás szerint legfeljebb 50 százalékát kaphatta volna támogatásként Orbán Viktor jó barátja.

(via zoom.hu)

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!