szerző:
hvg.hu

Azért nem arra kell gondolni, hogy a királynő személyesen ellenőrizné a sültkrumpli minőségét.

A királyi család, egész pontosan a tulajdonában álló ingatlanokat és befektetéseket kezelő intézmény, a Crown Estate felügyelete alatt áll a 2015-ben megnyitott Banbury Gateway bevásárlóközpont, amelyben egy McDonalds is helyet kapott.

Ugyan nem közvetlenül a királynő tulajdonában áll tehát az üzlet, ám a Crown Estate nyeresége minden évben a brit kincstárat illeti, így az uralkodó csak bízhat benne, hogy jól pörögnek a Big Mac-ek az ominózus gyorsétteremben.

(Indy100)

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!