szerző:
hvg.hu

A Kanadában tanító Tilcsik András is bekerült a körbe, akik közül kiválasztják a legjobb, menedzsmentről gondolkodó kutatókat.

Magyar jelölt is felkerült a menedzseri gondolkodás Oscar-díjának is nevezett Thinkers50 jelöltjei közé. A torontói Rotman School of Managementen dolgozó Tilcsik András a stratégiai díjra esélyes nyolc jelölt közé került – az a ma esti gálán, Londonban derül ki, hogy kik lesznek a díjazottak.

A Financial Times 2001 óta kétévente hirdeti ki, kiket tart a világ legjobbjainak a menedzsment és a vezetés kérdésein gondolkozók közül. A korábbi díjazottjaik között volt már Bill Gates és Steve Jobs is – igaz, újabban már szigorúbban figyelnek arra, hogy ne elsősorban menedzsereket díjazzanak, hanem olyanokat, akik tudományosan kutatják a témát.

A stratégiai díj jelöltjei között olyanok szerepelnek, akik azt kutatják, miként érdemes a cégeknek meghozniuk a stratégiai döntéseiket, hogyan határozzák meg a céljaikat és azt, hogy milyen módon jutnak el oda. Tilcsik ezen belül közelebbről a munkahelyek szervezeti kérdéseit vizsgálja.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!