szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Sikert sikerre halmoz a dubaji Mochi divattervező cég, amelynek alapítója és tervezője, a palesztin származású Ajah Tabari a kalocsai hímzés motívumait használta fel legújabb, Hungary Collection elnevezésű 2018-as kollekciójában.

©
©

A Mochi elnevezésű vállalkozásról és a magyaros ruhákról most a Harper's Bazaar közel-keleti kiadása számolt be sok fotóval.

A cikk apropóját az adta, hogy a londoni tanulmányai után Dubajban letelepedő Ajah Tabari kalocsai mintás kollekciója már a világhírű Net-a-porter dizájner shop kínálatába is bekerült.

A portálon elérhető ruhadarabokat borsos áron kínálják: egy ujjatlan top például 165 euróba (nagyjából 51 ezer forintba), a ruhák pedig 465-510 euróba (144-158 ezer forintba) kerülnek.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!