szerző:
Mfor
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Nyáron vette meg a Mediaworks a Nógrád Megyei Hírlap kiadóját, a kft.-t most bezárják, az eszközöket és a dolgozókat viszont megtartják.

A Mediaworks Zrt. július elején vette meg a Nógrád Megyei Hírlapot, amit most papíron is teljesen bekebelez – írja az mfor.hu a BÉT-en megjelent közleményre hivatkozva.

A Mediaworks tulajdonosa, az Opus Global Nyrt. közzététele szerint a Mediaworks december 1-i közgyűlésén döntött a kft. végelszámolással történő megszüntetéséről.

A közlemény szerint a munkavállalókat munkáltatói jogutódlással foglalkoztatja tovább, a végelszámolás viszont a Nógrád Megyei Hírlap folyamatos megjelenését nem befolyásolja.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!