szerző:
hvg.hu

Valakinek megért a vicc egy Facebook-hirdetésnyit.

Bár a „a NER Shop sikeres éveket tudhat maga mögött” és maradandó nyomot hagytak „kicsik és nagyok ízlésében, gondolkodásában, mindennapjaiban”, április 8-án mégis kivonulnak az országból, ezért kiárusítást tartanak.

Most baráti áron juthatunk hozzá a NERwear alapdarabjaihoz, péládul a kockás”sikeringhez”, a pufi „sikemellényhez”, Louis Vuitton hátizsákhoz és Berluti aktatáskához, vagy éppen a Rolex Bubblebackhez Lázár János ajánlásával. De kapható sertésfarm, termőföld munkagépekkel vagy tokaji szőlőbirtok is. A szabadidő eltötléséhez lézerblokkolós Audi A8-at vagy Airbus helikoptert ajánlanak, de biztosan sikertermék lesz az erősen leakciózott Ibiza Party Trip is.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!