szerző:
hvg.hu

Valakinek megért a vicc egy Facebook-hirdetésnyit.

Bár a „a NER Shop sikeres éveket tudhat maga mögött” és maradandó nyomot hagytak „kicsik és nagyok ízlésében, gondolkodásában, mindennapjaiban”, április 8-án mégis kivonulnak az országból, ezért kiárusítást tartanak.

Most baráti áron juthatunk hozzá a NERwear alapdarabjaihoz, péládul a kockás”sikeringhez”, a pufi „sikemellényhez”, Louis Vuitton hátizsákhoz és Berluti aktatáskához, vagy éppen a Rolex Bubblebackhez Lázár János ajánlásával. De kapható sertésfarm, termőföld munkagépekkel vagy tokaji szőlőbirtok is. A szabadidő eltötléséhez lézerblokkolós Audi A8-at vagy Airbus helikoptert ajánlanak, de biztosan sikertermék lesz az erősen leakciózott Ibiza Party Trip is.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!