hvg.hu Én és a Cégem

Most kell lépnie, aki szabadulna az evától

December 1-je és december 20-a között kell intézkedniük azoknak, akik jövőre szabadulnának az egyszerűsített vállalkozói adótól (eva) vagy éppen azt választanák. Akik eddig is az eva szerint adóztak, és nem változtatnának, azoknak nincs teendőjük.

Szabó M. István Én és a Cégem

Gombnyomás-irodalom: megjelentek az első automata könyvesboltok

Az egyik webes könyvkereskedő úgy döntött, hogy szekrény méretű berendezésekre költ, hogy az online erősödés mellett az offlineban is megjelenjen. Az automaták melletti érvelés logikus: egy-egy bolthoz képest olcsóbban üzemeltethetők a saját fejlesztésű, komplex feladatra is igénybe vehető könyvautomaták.

hvg.hu Én és a Cégem

Nem lett egy csapásra milliomos egy egész falu

A 80 fős spanyol falu, Cerezales del Condado lakói boldog emberek, mióta augusztusban meghalt Antonio Fernandez, a világszerte ismert Corona sört gyártó cég egykori ügyvezetője - írtuk tegnap. Azóta kiderült, hogy a mesébe illő sztoriból kis túlzással egy szó sem igaz.

hvg.hu Én és a Cégem

Nem találja ki, melyik cégnél van a legjobb dolga a nőknek

A Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt.-t, azaz a Mavír nyerte el idén a Legjobb Női Munkahely díját. Itt törődnek leginkább például a pályakezdő nők munkaerő piaci integrációjával, vagy a gyermeknevelésből visszatérő nők beilleszkedésével.

hvg.hu Én és a Cégem

Ha játékappból akart meggazdagodni, már elkésett

Elég alacsony kihasználtságra számíthat a legtöbb alkalmazás az Adobe éves mobilos kutatása szerint. A legrövidebb életciklusa a játékoknak van, mivel a felhasználók túl nagy kínálatból válogathatnak és hamar rá is unnak egy-egy játékra.

1 2 3 4 5 6 7
103
A címlapról ajánljuk