hvg.hu Én és a Cégem

Ha játékappból akart meggazdagodni, már elkésett

Elég alacsony kihasználtságra számíthat a legtöbb alkalmazás az Adobe éves mobilos kutatása szerint. A legrövidebb életciklusa a játékoknak van, mivel a felhasználók túl nagy kínálatból válogathatnak és hamar rá is unnak egy-egy játékra.

hvg.hu Én és a Cégem

Ezzel a trükkel felülkerekedhet lustaságán

Az ember igyekszik elkerülni azokat a dolgokat, amiket nem szeret csinálni. Az agy ilyenkor futószalagon gyártja a kifogásokat, hogy meggyőzze az egyént, hagyjon fel a tevékenységgel. Íme, egy pszichológus trükkje, hogyan győzze le lustaságát.

hvg.hu Én és a Cégem

Újra feltalálták a tömör gumit

Még nem zárult le, de máris sikeres az a Kickstarter-kampány, amelynek készítői a soha ki nem lyukadó gumi ötletével máris több mint ötvenezer dollárt kalapoztak össze.

CIB Bank

Azt gondolja, ön dönti el, mikor mit vásárol? Téved

Mindenkinek van tapasztalata a vásárlási szokások gyors átalakulásáról, de ez semmi ahhoz a rohamos fejlődéshez képest, ami személyre szabottá, izgalmassá és szórakoztatóvá teszi a pénzköltést egyre több üzletben. E trend mögött pedig azok a technológiai fejlesztések és beruházások állnak, amelyek a legfontosabb versenytényezők közé léptek elő a szektorban.

hvg.hu Én és a Cégem

Applikációval segítenék a cukrosokat

Egy cég alkalmazása nem csak az aktuális vércukorszintet mutatja, de a rendszeres mérési eredményekből képes megbecsülni a beteg anyagcsere-állapotát is és kiszámolni a vércukorszintből fakadó roham kialakulásának esélyét is.

CIB Bank

Szeretne képzettebb és jól kereső vevőket? Van egy tippünk

Aligha kérdéses, hogy a digitális pénz előbb-utóbb győzni fog, és háttérbe szorítja a készpénzforgalmat. Ennek pedig az az oka, hogy az elektronikus fizetési szolgáltatások használata kényelmesebb, ráadásul az egyén, a kereskedő és a társadalom szintjén is olcsóbb lesz, mint a fizikailag is magunkkal hurcolt bankók és a zsebünket lehúzó apró.

hvg.hu Én és a Cégem

Bajban van a Mikulásgyár

Az ország egyik legnagyobb jótékonysági akciójának több ezer dobozra van szüksége, nagy cégek jelentkezését várják. A lakosságnak pedig azt az üzenetet küldik, hogy a kidobásra ítélt, de még nem lejárt élelmiszereket inkább juttassák el rajtuk keresztül a rászorulóknak.

1
5 6 7 8 9
105
A címlapról ajánljuk