23:00 - 24:00

22:00 - 23:00

21:00 - 22:00

police.hu Itthon

Elfogták a tiszalöki késelőt

Elfogták a rendőrök azt a 32 éves tiszalöki férfit, aki a gyanú szerint négy nappal korábban megkéselte volt élettársát és annak gyerekeit - írta vasárnap este a police.hu.

HVG Extra A Nő BrandChannel

Eminensből feminista - Emma Watson portré

Tízévesen lett világhírű, tinédzserként divatikon, húszévesen újra kellett definiálnia magát színésznőként. Ma már elismeri, hogy hosszú évekig csak a megfelelés vágya hajtotta, és a feminizmus segített neki összhangba kerülni önmagával. Az ENSZ jószolgálati nagyköveteként az a küldetése, hogy a nők visszaszerezzék az önbecsülésüket, és hogy a férfiak is megértsék: jól járnának a nemek egyenlőségével.

20:00 - 21:00

Szabó M. István Kult

Vékony jégen a Trónok Harca

A világ legsikeresebb sorozata azt a logikát követte, hogy nem a végeredmény fontos, hanem az úton levés, illetve annak ígérgetése, hogy a végső jutalom (a Vastrón) mindenki számára elérhető. Az, hogy a megtett utaknak volt-e értelme, nem került a mérlegre. Eddig.

19:00 - 20:00

HVG Extra Business Business magazin

Sportolók, akik sportot űznek a nagylelkűségből

Az Egyesült Államok lakóit ki lehet nevetni, mert ötletük sincs, hol keressék egy földgömbön Magyarországot, vagy mert a lakosság jelentős része túlsúllyal küzd. Vannak viszont társadalmuknak példaértékű vonásai is, mint például az itthon elképzelhetetlen mértéket öltő önkéntesség, vagy épp a jótékonykodás, amelyet az egyébként pénznyomdaként üzemelő profi sportligákban intézményesítettek is.

18:00 - 19:00

MTI Sport

A Ferrari a poklot, Hamilton a mennyet járta meg Silverstone-ban

A hazai közönség előtt szereplő Lewis Hamilton, a Mercedes háromszoros világbajnok pilótája nyerte a vasárnapi Forma-1-es Brit Nagydíjat, ezzel egy pontra csökkentette a hátrányát a vb-pontversenyben vezető, most hetedikként célba érő Sebastian Vettellel, a Ferrari négyszeres vb-győztesével szemben.

17:00 - 18:00

MTI Sport

Wimbledon: Federer a bajnok

A svájci Roger Federer nyolcadszor nyerte meg a wimbledoni teniszbajnokságot, miután a vasárnapi döntőben 6:3, 6:1, 6:4-re legyőzte a horvát Marin Cilicet.

16:00 - 17:00

15:00 - 16:00

MTI / hvg.hu Világ

Az amerikaiak 58 százaléka szerint gáz, ahogy Trump kormányoz

Tovább csökkent hazájában az amerikai elnök népszerűsége. A Washington Post és az ABC News friss közvéleménykutatása szerint a korábbi elnökök - Barack Obama és Bill Clinton és elutasítottsága sosem volt ilyen magas, mint most Donald Trumpé és George W. Bush is csak a második ciklusára küzdötte le magát ennyire.

14:00 - 15:00

MTI Sport

Orosz szinkronúszó duplázott a vizes vb-n

Szvetlana Kolesznyicsenko a második aranyérmét szerezte meg a vizes világbajnokságon, mivel vasárnap Alekszandra Packeviccsel megnyerte a szinkronúszók páros technikai döntőjét a Városligetben.

13:00 - 14:00