szerző:
MTI

A Nestlé Nespresso vállalata pályázatot írt ki ifjú formatervezőknek: kávéfőzők, illetve a kávézással kapcsolatos egyéb kellékek új formavilágát kell megteremteniük.

Az egyik pályázó kávéfőzője.   
© www.octogon.hu
A 26 ezer euró összdíjazású nemzetközi formatervezői verseny március elsején indult Coffeeluxury néven. A díjazottak a Milánói Formaterv Kiállításon mutatkozhatnak be. A versenyre nemzetközi formatervező iskolák végzős és frissdiplomás diákjainak „kávés” munkáit várják.

A megmérettetés első szakasza október 31-ig tart, addig kell elküldeni a kidolgozott terveket angol nyelvű leírással.  A második szakaszban már  háromdimenziós modelleket vár a zsűri. A pályamunkákat nemzetközileg elismert, neves formatervezők és szakértők bírálják el. Az értékelés fő szempontjai az innovatív tartalom, a minőségi formaterv és a jövőbemutató elképzelés.

További információk: http://www.nespresso.com/design/


Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!