Szépségverseny kávéfőzőknek

2007. március 22., csütörtök, 11:56 • Utolsó frissítés: 2007. március 26., hétfő, 20:47
Szerző:


A Nestlé Nespresso vállalata pályázatot írt ki ifjú formatervezőknek: kávéfőzők, illetve a kávézással kapcsolatos egyéb kellékek új formavilágát kell megteremteniük.

Az egyik pályázó kávéfőzője.   
© www.octogon.hu
A 26 ezer euró összdíjazású nemzetközi formatervezői verseny március elsején indult Coffeeluxury néven. A díjazottak a Milánói Formaterv Kiállításon mutatkozhatnak be. A versenyre nemzetközi formatervező iskolák végzős és frissdiplomás diákjainak „kávés” munkáit várják.

A megmérettetés első szakasza október 31-ig tart, addig kell elküldeni a kidolgozott terveket angol nyelvű leírással.  A második szakaszban már  háromdimenziós modelleket vár a zsűri. A pályamunkákat nemzetközileg elismert, neves formatervezők és szakértők bírálják el. Az értékelés fő szempontjai az innovatív tartalom, a minőségi formaterv és a jövőbemutató elképzelés.

További információk: http://www.nespresso.com/design/Szépségverseny kávéfőzőknek
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
AJÁNLJUK MÉG
  • Új söröző Budapesten: nincs se kassza, se pult

    Éppen ideje volt, hogy nyisson egy hely Budapesten, ahol csak kézműves magyar sörök vannak csapon – szögezi le ex katedra a Folyékony Kenyér jegyzője, és mi ezzel...

  • Recept, amelyből egy falu is felépíthető

    Három nap munka és sok szorgos kéz kell ahhoz, hogy rengeteg mézből, lisztből, cukorból egy csodálatos falucska épüljön fel hatvan házzal, templommal, figurákkal.

  • Az osztrák sör a legjobb?

    Bierpapst – sörpápa, így nevezi saját magát Conrad Seidl, aki azt a renitens nézetet vallja, hogy az osztrák sör jobb, mint a német.

HVG ONLINE CSOPORT HÍREI
híreink RSS csatornái »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X