Sajtérlelő valóságshow

2007. április 03., kedd, 13:07
Szerző:


Londonban három hónap alatt több mint félmillió nézője volt a „sajttévének”, amely a valóságshow-khoz hasonlóan, élőben közvetíti megállás nélkül egy sajt érését.

© sxc.hu
 Idegnyugtatónak is jól alkalmazható, nem túl mozgalmas, ám igen sokáig - egy teljes éven át - tartó műsort webkamerával sugározza egy angol sajtgyár a világhálóra.

A nézők január eleje óta figyelhetik izgatottan a nem túl sodró cselekményt, melynek igazi akcióhőse nem is a sajt, hanem a penész. Ez hatalmasodik el egyre jobban a sajton.

A műsor élvezetét csak erősíti, hogy a közvetítést nem törik meg idegesítő reklámszünetek, így a sajtnézők nem zökkennek ki a cselekményből, amelyben egyszer majd nagy fordulatra is lehet számítani: megfordul
a sajt. Na nem magától, vagy a penésztől, hanem avatott kezek által, hogy a túloldalát is bámulhassa ország-világ. A már mostanra is világsztár sajtot a tervek szerint az év végén elárverezi a gyártó, a bevételt jótékony célra szánja.

Az európai-orosz fine dining a Sas utcában - Godunov Restaurant & Vodka Bár
Az európai-orosz fine dining a Sas utcában - Godunov Restaurant & Vodka Bár

Az orosz-magyar barátság jegyében csillog a Godunov Restaurant & Vodka Bár a Bazilikától csupán néhány lépésnyire.

Hirdetés


Sajtérlelő valóságshow
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
AJÁNLJUK MÉG
HVG ONLINE CSOPORT HÍREI
híreink RSS csatornái »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X