szerző:
hvg.hu

Exkluzív csészékkel lepte meg a NESPRESSO a kávézás szerelmeseit.

A neves francia designer, Olivier Gagnère által a NESPRESSO számára tervezett kollekciót az 1863 óta működő, világhírű limoges-i porcelánt gyártó Bernardaud szállítja. A kiegészítőkben így a kávézás, illetve a porcelán világában bizonyított két világmárka szakértelme és tradíciója ötvöződik.

A lila, piros, fekete és arany motívumú kávéscsészék színvilágát a népszerű NESPRESSO kávékeverékek kapszulái inspirálták: az Arpeggio, a Decaffeinato, a Ristretto és a Volluto.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
hvg.hu Tech

Japán találmány: hideg vízzel forró rizst

Egy környezetvédelmi tanácsadó cég és néhány fejlesztő olyan minőségét hosszan megőrző ételcsomagolást fejlesztett ki, mely gőzölgő főtt rizst készít kizárólag hidegvíz hozzáadásával.

hvg.hu Gasztro

Elnökválasztástól a borfaluig

A borról mindenkinek jó élményei vannak. Legyen szó a Magyar Szőlő-és Bortermelő Szövetség új elnökéről, a magyar-szlovák borúrtól vagy egy borfaluról Veszprémben, a lényeg, hogy szervesen kapcsolódjon a borokhoz...

hvg.hu Gasztro

Trópusi ízek az agárdi pálinkaműhelyből

Május végétől grillestek várják a gasztronómia kalandozóit Agárdon, ahol a hagyományos és a különleges pálinkák, valamint a hazai konyha ízei mellett kulturális programok is szerepelnek az étlapon.

Vétek György Gasztro

Bock Cuvée tizenöt tételben

Minden borban tükröződik a borász karaktere - vallja Bock József, a vezető villányi borász-triumvirátus tagja, aki éppen tíz esztendeje lett az év borásza, s azóta számos hazai és nemzetközi elismerést gyűjtött be. Meg merte tenni azt, amit Magyarországon más borász még soha: ha szűkebb nyilvánosság előtt is, de végigkóstoltatta tizenöt évjárat borát – a Bock Cuvée-t 1991-től 2005-ig.