A rozé kacsamell manapság nagy divat, a legtöbb étterem étlapján feltűnik. Jó hír, hogy otthon is nagyon egyszerűen elkészíthető méghozzá pillanatok alatt. Most három különleges receptet mutatunk be.

A rozé kacsamell valódi ínyenc különlegesség, számolni kell viszont azzal, hogy - mint ahogy a neve is elárulja - ez a hús rozéra van sütve, a közepe még rózsaszín. Akinek már a félangolosra sült bélszín sem jött be, annak ez a recept sem fogja elnyerni a tetszését. Nem kell viszont mindenkinek lemondani az élményről akkor sem, ha a vendégek közt van, aki az átsült húst kedveli. Ilyenkor készítsük elő a húst a megadott recept szerint, de 8 perc helyett süssük kb. egy órán keresztül a kacsát időnként meglocsolva saját levével.

A receptekért és a fotókért ide kattintson!

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!