Rozé kacsamell háromszor - különleges receptek

2010. február 18., csütörtök, 20:43 • Utolsó frissítés: 2010. február 18., csütörtök, 20:44


Címkék: ; ; ; ;

A rozé kacsamell manapság nagy divat, a legtöbb étterem étlapján feltűnik. Jó hír, hogy otthon is nagyon egyszerűen elkészíthető méghozzá pillanatok alatt. Most három különleges receptet mutatunk be.

A rozé kacsamell valódi ínyenc különlegesség, számolni kell viszont azzal, hogy - mint ahogy a neve is elárulja - ez a hús rozéra van sütve, a közepe még rózsaszín. Akinek már a félangolosra sült bélszín sem jött be, annak ez a recept sem fogja elnyerni a tetszését. Nem kell viszont mindenkinek lemondani az élményről akkor sem, ha a vendégek közt van, aki az átsült húst kedveli. Ilyenkor készítsük elő a húst a megadott recept szerint, de 8 perc helyett süssük kb. egy órán keresztül a kacsát időnként meglocsolva saját levével.

A receptekért és a fotókért ide kattintson!

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Rozé kacsamell háromszor - különleges receptek




  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
AJÁNLJUK MÉG
HVG ONLINE CSOPORT HÍREI
híreink RSS csatornái »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X