szerző:
hvg.hu

A magyar gyorsétteremlánc első tagja a McDonald's minőségét hozza, ízvilágban is hasonlót sikerült alkotni, a húspogácsa pedig le is hagyja az ott megismert színvonalat - írja az Egy nap a városban nevű blog.

Egyáltalán nem gourmet burgert árul a Gusto Burger&Cafe, még ha a kommunikációból így is tűnhet először. De jó hír, hogy végre megszületett a magyar McDonald's. A blogbejegyzés szerint a 750 forintos Royal hamburger szintje alá nem érdemes menni. Ebben gazdagon kapunk salátát, bacont, a húspogácsa minden oldalon kilóg a zsömléből, aminek az íze kísértetiesen hasonlít a nagy gyorsétteremláncokban kaphatókra. Ha kíváncsi a részletekre, kattintson a blogra!

A gyorsétteremlánc üzleti hátteréről pedig egyik korábbi cikkünkben olvashat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
hvg.hu Gazdaság

Titokzatos magyar milliárdos nyit új hazai hamburgerláncot

Két-három éven belül 20-30 egységet működtető hálózattá válna és külföldi piacokra is belépne a magyar Gusto Burger&Cafe gyorsétteremlánc, amelynek első üzletét ma nyitják meg Budapesten, a Váci utcában – írja a Világgazdaság.