szerző:
hvg.hu

Merre járt 2011-ben Világevő az előtt és az után, hogy besöpörte a GoldenBlog gasztronómia kategória győztesének járó díjat? A 365 napból 77-et külföldi gasztro élmények gyűjtésével töltött, különösen Lyonra fókuszálva.

De maradt csekélyke szabadideje arra is, hogy idehaza utánajárjon egy s másnak. Például, hogy hol kapható Budapesten a legjobb fagyi és krémes, hol érdemes ebédelni. Elkalauzolt a budaörsi halpiacra, a Sziget Costes backstage-be. Vitairatot röppentett fel a Budai Gourmet-ról, és összerakta a legütősebb evős filmek listáját. Ha kíváncsi a részletekre, látogasson el a blogra, kattintson!

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!