szerző:
hvg.hu

A stockholmi Metro újság utazási rovata Élvezd a trendi Budapestet címmel kétoldalas cikkben mutatja be fővárosunkat. A lap szerint Budapest az egyik legizgalmasabb európai úti cél.

A stockholmiak megismerhették többek között a Michelin csillagos Onyx éttermet, a belvárosi Ötkert szórakozóhelyet, az Andrássy úti Callas kávéházat és a Klassz bisztrót, Budáról pedig a Csalogány26 vendéglőt. A svédasztalra felkerült a Lánchíd hotel és a Soho Boutique dizájn hotel is. Amint azt a turizmus.com hírül adja, Micha van Dichter cikke csak egy előzetes a svéd RES utazási magazinban rövidesen megjelenő nagyobb terjedelmű úti beszámolóhoz.

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!