szerző:
hvg.hu

Az Opera Royal fantázianevű kehely belga tejcsokoládén alapul, amit ropogós pralinéval és fehércsokoládéval variált a pátyi mestercukrász.

Pátyra kell utazni, ha meg szeretnénk kóstolni az év fagylaltját: az idei díjazott a Caffe Trevi cukrászda Opera Royal nevű fagylaltkelyhe lett.

Mányoki Krisztián fagyija belga tejcsokoládén alapul, amit ropogós pralinéval és fehércsokoládéval variált a mestercukrász.

©

Az év fagylaltjának járó díjat hétfőn a soltvadkerti Szent Korona cukrászdában adták át.

A zsűrinek tagja volt többek között Kovács Ákos énekes-előadóművész, Cseh László úszó, Lehoczki Ferenc, a város polgármestere, Frittmann István borász, valamint Liptai Claudia televíziós személyiség. A fagylaltok versenyével párhuzamosan zajlott a Magyarország tortája versenyre nevezett sütemények előzsűrizése is.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!