szerző:

A chocoMe is megszerezte az első szakmai nagy aranyérmét a világ legrangosabb csokoládéversenyén, az International Chocolate Awards-on. Ezzel hivatalosan a világ legjobb magvas fehércsokoládés drazséja címet érdemelte ki.

©

A múlt hétvégi londoni döntőbe már „bearanyozva” utazott a Raffinée termékcsalád  Guérande sós szőke (a fehér változata) csokoládéval bevont, hántolt ostyás, szicíliai mandulás drazséja, hiszen a kelet-európai regionális versenyen is kategóriája legjobbjának találtatott.

Úgy tűnik, a Chocolate Awards alapítója, Martin Christy és a legnevesebb külföldi csokoládészakértőkből, gasztronómusokból és vendéglátósokból álló világbajnoksági zsűri rákapott a magyar csokoládék ízére. A soproni Harrer és a budapesti chocoMe manufaktúra elsöprő sikere nyomán igazán van mire büszkék lennünk. Nagyon ránk is férnek ezek a "boldogság bonbonok". Köszönjük.