szerző:
hvg.hu

Hollywood legnagyobb sztárjai idén is pezsgővel koccintottak a díjátadón. A gála során összesen 1 500 minipalackot, 125 karton Grand Vintage 2004 és Moët Rosé Impérial champagne-t szolgáltak fel magnum palackból. Mellesleg elfogyott 500 pezsgőkoktél is.

A vörös szőnyegen vonuló sztárok közül a legjobb színésznőként díjazott Jennifer Lawrence mellett Kate Hudson, Eva Longoria, Eddie Redmayne, Amy Schumer, Regina King, Live Schrieber, Eva Longoria, Bryan Cranston, Olivia Wilde, Jason Sudeikis, Gina Rodriguez is csatlakozott a ’Toast for a Couse’ kezdeményezéshez. A színészek a Moët Mini palack elfogyasztásával jó célt szolgáltak: a Moët & Chandon minden pohárköszöntő után 1 000 dollárt adományozott az adott sztár által kiválasztott alapítványnak.

A Moët & Chandon 25. éve a Golden Globe hivatalos pezsgője. A jubileumot egy  koktélkülönlegességgel tették emlékezetessé. A Moët Ruby Red  receptjét az elismert Los Angeles-i mixer, Karen Grill álmodta meg: a klasszikus French 75 modern változatában málnát, citrusokat, tárkonyt kombinált Moët Impérial champagne-nyal felöntve.

©

A díjátadót követő Weinstein-partin a meghívottak formabontó módon, egy champagne-automatából vételezhették a minipalackos bubisokat.

 

 

 

 

 

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!