szerző:
hvg.hu

A britek már megnézhették Donal Skehan új gasztrosorozatának első részét, ami egy teljes órát szentel a budapesti gasztronómiának és a magyar ételeknek.

Egyórás filmben mutatták be a budapesti gasztronómiát és a magyar ételeket Nagy-Britanniában a Food Network műsorán. A Follow Donal to Europe című műsor sztárja a Dublinban élő Donal Skehan, akinek az Index szerint már több gasztronómiai műsora volt különböző angol adókon, szakácskönyveinek és főzőműsorának népszerűsége Jamie Oliverével vetekszik.

Új sorozatában tíz európai városba látogat el, megpróbál minél több dolgot megkóstolni és találkozik a helyi gasztrobloggerekkel is. A sorozat első része foglalkozik Budapesttel, ahol legelőször gulyást kóstol, de eljut egy cukrászatba is, lángost eszik, megkóstol tradicionális zsidó ételeket és részt vesz a belvárosi gourmet fesztiválon is.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!